Werkwijze

Hoe we te werk gaan


.
Op welke wijze realiseren wij het muurschilderij? Na contact middels e-mail of telefonisch. Soms is het mogelijk om de datum en tijd van de realisatie al bij het eerste gesprek te bepalen. In andere gevallen maken wij een schets, sturen de tekening op van de muurschildering in de woonkamer of keuken, ?? en sturen de kostenraming op per e-mail. Wij maken gebruik van acrylverf, welke geen geur afgeeft. De verf is sneldrogend en waterbestendig. De meeste muurschilderingen, patronen voor woonkamers voeren wij in tot 4 uur ter plekke uit.

De meer uitgebreide muurschilderingen met personen, patronen en dieren worden in overleg met de klant ingepland en uitgevoerd. Een offerteverzoek is natuurlijk zonder verplichtingen en geplande gegevens.

De muurschilderingen kunnen een paar jaar op de muur blijven staan, als het kind opgegroeid is of de inrichting van de kamer verandert, kan het schilderij met 2 lagen muurverf overgeschilderd worden. De muurschilderingen brengen wij op schone en ontvette wanden aan. Wij maken de muurschilderingen in de regio Brabant, op speciale bestelling in heel Nederland.

We hebben erg veel ervaring in het maken van mooie muurschilderingen


Ervaring

Creativiteit